100% autokoulu.
Ajamme kaikki liikenneajotunnit nykyaikaisella autolla, näin varmistat osaamisen ja säästät selvää rahaa.           

Ajokortti kurssimme on saanut paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Me kannustamme sinua osaamiseen ja meillä koet onnistumisia. Olemme panostaneet teoriatuntien viihtyvyyteen ja tapaan opettaa kannustavasti autolla ajamiseen liittyviä aiheita. Tunnit etenevät sujuvasti mukavassa opetusilmapiirissä.
Usein kuulemme oppilaiden sanovan ”täällä olisi viihtynyt pidempäänkin”

Ainoana autokouluna Espoossa, käytämme live teoria-opetuksessa pääkaupunkiseudun liikennetilanteista tehtyä opetusmateriaalia, tämä parantaa sinun ajokoe menestystä ja tekee sinusta valmiimman kuljettajan.
Meidän kautta saat uusimmat ja laadukkaimmat itseopiskelu- ja harjoitteluohjelmat verkossa, jotka lisäävät opetuksen monipuolisuutta. Halutessasi voit suorittaa kaikki teoria-opetuksen myös verkossa, kysy lisää.

Erityisesti ajo-opetuksen ensimmäiset tunnit ovat oppimisen kannalta tärkeitä. Meillä saat aloittaa ajoharjoittelun rauhallisella ja suojaisella alueella ja tämä tekee ajamisesta paineettoman, mutta koet onnistumista jo ensi metreillä. Halutessasi voit suorittaa B-ajokortin myös automaattivaihteisella autolla.

Ajokokeen vaatimustason kiristyessä ja opetusmäärän vähentyessä on erittäin tärkeätä saada laadukasta ajo-opetusta monipuolisessa liikenneympäristössä nykyaikaisella autolla, kannustavien opettajien kanssa. Näin säästät selvää rahaa.

Alhaalla on pikalinkit opetussuunnitelmiin ja sivuja selaamalla saat enemmän tietoa sisällöistä.